O kompaniji

O kompaniji

O nama

Mljekara PAÐENI je osnovana 1999 godine i početni kapacitet je iznosio skromnih 130 litara na dan. proizvedenom sa istog terena.

Danas je to savremno opremljen pogon koji ima dnevni kapacitet prerade do 50.000 litara svježeg mlijeka, koje se otkupljuje od oko 950 kooperanata sa područja 16 opština Hercegovine, Romanije i Podrinja. Prateci trendove razvoja mljekara PAĐENI stalno osavremenjuje proizvodne linije i razvojem novih proizvoda nastoji zadovoljiti potrebe potrošaca. U cilju osiguranja kvaliteta proizvoda, konstantno se kontroliše kvaliteta osnovne sirovine, prati se tok cijelog tehnološkog postupka, te provodi organolepticka, hemijska i mikrobiološka provjera svih gotovih proizvoda.

Pratimo svjetske trendove tako da smo kvalitet i ozbiljnost poslovanja iskazali  i kroz implementaciju međunarodnih srandarda.

 Nalazimo se u prirodnom okruženju, okruženi nezagađenom prirodom, na brdsko-planinskom području nadmorske visine od oko 650 m. Sirovo mlijeko prerađeno u mljekari je proizvedeno velikim dijelom (preko 90%) ispašom stoke na pašnjecima hercegovačkog krša gdje ima dosta ljekovitog bilja te na romanijsko – podrinjskom platou, a zimi sa hranom proizvedenom sa istog terena.